top of page

PALİVOR ÇİFTLİĞİ | DAĞ OTELİ

Güncelleme tarihi: 14 Nis 2023

CESUR OL HAYAL KUR. ÇİFTLİĞİN BAŞLANGIÇ FİKRİ, MODERN HAYATIN İMKANLARINDAN FAYDALANIP DOĞADAN VE TOPRAKTAN UZAKLAŞILAN YAŞAMI KAZANMAK.

Palivor Çiftliği İğneada'ya 14km mesafede Avcılar köyüne ise 4km mesafededir. 140 dönüm üzerine 6 ile 20 dönümlük parsellere bölünmüş 10 adet çiftlik bulunmaktadır. Tarihi geçmişi 1700'lü yıllara kadar dayanan çiftlik bölgede papazın çiftliği olarak bilinmektedir.


Palivor çiftliği eco-yaşam projesi olarak 2011 yılında tamamlanmış. İki kardeşin hayallerinin peşinden ilerleyip doğanın içerisinde doğa ile barışık bir düzende bir yaşam alanı oluşturmuşlar. 2011 Avrupa Gayrimenkul Ödüllerinde toplam 6 ödül kazanan çiftlik, doğayla ilgili en güzel etkinliklerin çevreyle dost bir yaşam tarzının benimsendiği bir yerdir.


Çiftlik ilk olarak çevre köylerde yetiştirilen ürünleri Kırklareli'inde işleyip tüketiciye ulaştırmışlar. Trakya'da özenle seçilen butik üreticilerden kendi reçetelerine göre üretim yaptırılıyor. Aynı zamanda dünyanın önde gelen üreticileriyle birlikte çalışıp kendi markaları altında birçok ürünleri farklı lezzet arayışında olanlara ulaştırıyorlar.



PALİVOR ÇİFTLİĞİNDE NELER YAPILIYOR

DOĞANIN İÇİNDEN HUZURLA KONAKLAYABİLECEĞİNİZ BİR DOĞA OTELİ.

Palivor çiftliğinde gecelik olarak konaklama yapabileceğiniz Türkiye'nin en iyi 10 dağ otellerinin içinde bulunuyor.


Çiftlik evlerinde 5 ayrı yatak odası, amerikan mutfak, şömineli salon, barbekü alanı ve teras kullanımı bulunuyor. Evlerde doğal gaz ısıtması, klima ve internette hizmete sunulmuş. İstediğiniz takdirde yatak kapasitesi artabiliyor. Kiralamayı ev olarak yapıyorsunuz ve kişi başı ücretlendirme uygulanmıyor.



Kalabalık bir ekip gelindiği takdirde İğneada ve çevresi için gayet uygun bir fiyat politikası uyguluyorlar. Yeme içme olarak her şeyi çiftlikten temin edebiliyorsunuz yada daha uygun olması anlamında her şeyi siz temin edebiliyorsunuz.



Aileniz ile birlikten doğada vakit geçirmek için keyifli bir ortam. Çocuklarınız ile birlikte ormanda bisiklet sürebilir, doğa yürüyüşü yapabilir, mantar toplayabilirsiniz. Kitap okumak, şömine başında özel şarapların tadına bakmak ve yoga yapmak için harika bir ortam sağlıyor.



PALİVOR ÇİFTLİĞİNDE GÜNÜBİRLİK NELER YAPILIYOR

Çiftliği sosyal alanlarını ve tarım arazilerini gezebilirsiniz. . Palivor çiftliğinde grup organizasyonları için önceden rezervasyon yapma zorunluluğu bulunuyor. Barbekü menülerini zengin ve lezzetli şiddetle tavsiye ediyorum.

Palivor çiftliğinin iletişim bilgileri:

Bahadır Bey | Çitlik Yöneticisi | +90 535 025 13 61

4.625 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page